Ett komplett paket för din lokala marknad

  • Premium Installer marknadssupport
  • Premium Installer återförsäljare
VVS-serviceVi vet hur det är som egenföretagare, det är mycket som ska hinnas med och dygnet har bara 24 timmar. Som Premium Installer hjälper vi dig i det dagliga, i stort som smått. 

På uponor.se hittar du alltid broschyrer, manualer och tekniska instruktioner. Ett paket för lokal marknadsföring finns att beställa och vi hjälper dig naturligtvis att profilera såväl bilar som yrkesplagg. 

Bli en viktig kugge i våra centrala kampanjer 

Samhällsnytta och hållbart miljötänkande är centrala för Uponors erbjudande, i Sverige och i övriga världen. Här fyller du som Premium Installer en mycket viktig roll – relationen med slutkunden och ansvaret för att själva installationen utförs korrekt. Våra centrala reklamkampanjer och PR-utskick kommer därför att hänvisa till just dig som vår ambassadör. Ett stort ansvar naturligtvis, men också en affärsmöjlighet. 

PaketLokalannonsering 

Använd vår färdiga annonsmall för din lokala annonsering. Kontakta din personliga kontaktperson om du har övriga idéer och önskemål, t.ex. annonser i andra format, sponsring. 

Profilering 

En professionell och trovärdig framtoning är A och O för alla som säljer kunskap och kvalitet. I profilprogrammet för Premium
Installer ryms det mesta; från stilren bildekor till relationsskapande giveaways. 

RelationerSociala medier 

Jobbar du aktivt med ditt företag på Facebook? Som Premium Installer får du tillgång till grafiska mallar för din närvaro i sociala medier. Naturligtvis hjälper vi dig också att komma igång.


Stäng