Våra lösningar

Single family home teaser

Lösningar för enfamiljshus

Uponor erbjuder skön, varm och energieffektiv golvvärme för enfamiljshus. Vi har lösningar för såväl renoveringar som nybyggnation. Våra experter på inomhusklimat och VVS-system hjälper dig att få en smart och enkel lösning till ditt projekt.

Lösningar för flervåningshus

Våra lösningar för inomhusklimat och VVS är utformade för att ge en överlägsen kvalitet, enkel integrering i byggnadsprocessen samt öka byggnadens värde. De dolda systemen skapar en perfekt tempererad och ventilerad miljö och kan kontrolleras individuellt i varje rum och lägenhet.

Office building teaser

Lösningar för kontor

Golvvärme och takkyla är ett bekvämt, tyst och energieffektivt alternativ till traditionella system i kontorsbyggnader. De vattenbaserade systemen är dolda i byggnadens konstruktion, vilket resulterar i visuellt rena ytor, ingen iögonfallande eller störande utrustning samt en flexibel inredningsdesign.

Industrial building teaser

Lösningar för industribyggnader

Möjligheten att använda låga vattentemperaturer och därmed spara pengar gör vår industrigolvvärme kostnadseffektiv. Värmeförlusterna vid värmekällan och via matarledningar minimeras.

Stäng