uponor smatrix app

Styr ditt inomhusklimat var du än är 

Uponor Smatrix App

Uponor Smatrix App - vart du än är, vart du än går

 
Temperaturreglering nära till hands

Både för villaägaren och för installatören kan det ideala inomhusklimatet bli en utmaning när t ex golvvärmen endast kan nås i den byggnad där den är installerad. Som svar på denna utmaning har Uponor tagit fram Uponor Smatrix App för att full kontroll på inomhusklimatet, oavsett om du är hemma, på jobbet, på affärsresa eller på semester.

Maximal flexibilitet och komfort
Uponor Smatrix App utökar flexibiliteten och komforten genom du också får tillgång till fjärrstyrning av golvvvärmesystemet.

Lokal åtkomst: När du är i huset har du såklart direkt tillgång och det finns egentligen inget behov av en internetanslutning, men självklart kan du även då styra systemet via Internet eller via vår App.

Fjärråtkomst: När du är borta kan systemet nås via vår Uponor Smatrix App för iOS/Android eller via vår hemsida på t ex din laptop.

Uponor Smatrix App

Snabbfakta om Uponor Smatrix App

  • Enkelt att använda
  • Enkelt att installera
  • Optimal komfort
  • Maximal energieffektivitet
  • Tillgänglig 24/7 via Internet/App

Ladda ner Uponor Smatrix App till din mobila enhet

app store

google play

Apple, Apples logotyp, iPhone, iPad, Mac och OS X är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och i andra länder. iOS är ett varumärke eller registrerat varumärke som tillhör Cisco i USA och i andra länder och används under licens. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc.

Google, Android och andra märken är varumärken som tillhör Google Inc.

uponor smatrix style app

Frågor eller teknisk support?