uponor bim data

Börja gärna här om du ska köpa och installera golvvärme

Offertförfrågan

Här kan du som är VVS-installatör, konsult eller grossist på ett enkelt sätt skicka in dina objekt till oss för att få en materialspecifikation för prisförfrågan eller alternativt för att få ett ritningsförslag när det redan är bestämt att Uponor Golvvärme skall installeras. Du fyller i dina uppgifter och bifogar ritning på objektet.  

Som privatperson vänder du dig i första hand till din VVS-installatör som hjälper dig med ditt projekt oavsett om det gäller pris, förläggningsritning eller installation.  

Om du hellre vill fylla i formuläret för hand använder du istället förfrågningsblanketten för Uponor Golvvärmesystem (högerklicka och välj spara som). Samma blankett kan också fyllas i via datorn och skrivas ut. Ifylld blankett skickas tillsammans med ritning på objektet enligt blankettens anvisningar.   

Innan du fyller i blanketten vill vi tipsa dig om att läsa om våra förläggningsalternativ, olika typer av rumsreglering och informera om fördelare samt pump- och shuntgrupper.

Fält markerade med * är obligatoriska.
Förfrågare
Fastighet
Önskat leveransdatum
Materialkalkyl eller ritningsförslag
Allmänt
Fördelarskåp
Val av system
Val av rumsreglering
Ange fördelarplacering
Bifoga underlag (ritning, programhandling etc.)

Du kan skicka oss planritningar och ytterligare objektrelaterade uppgifter med hjälp av uppladdningsfunktionen. Max tre filer med en total filstorlek av upp till 30 megabyte. Välj dina filer genom bläddra knaparna. Om du har fler än tre filer ber vi dig packa dem med ZIP först. Endast CAD (dwg, dwf och dxf), MS Word (doc), MS Excel (xls), JPEG bild (jpg), PDF, Text (txt) och Zip-filer är tillåtna. Var vänlig och döp dina filer med exempelvis fastighetsbeteckning och ditt namn.

Övrig information


Kompletterande uppgifter vid förfrågan om ritningsförslag

Obs! Det är viktigt att systemval, ritning och övriga uppgifter stämmer då vi ej kostnadsfritt gör revideringar av ritningsunderlaget. De kompletterande uppgifterna kan anges i fältet för övrig information eller bifogas som fil.


Ange även:


  • Vid ritningsförslag krävs måttsatt skalenlig planritning.
  • Effektbehov (om effektbehovet ej anges schablon sätts detta till 50W/m²)
  • Vid träbjälklag v g markera riktning på bjälkarna
  • Golvbelag (typ klinker, parkett, plastmatta etc.)
  • Panna/undercentralens placering
  • Ange för objektet övriga relevanta uppgifter
  • Ange om det något speciellt vi skall ta hänsyn till som inte redan finns angivet i ditt bifogade underlag

Behöver du hjälp med att fylla i formuläret? Ring Uponor Teknisk Support 0223-38000

Klicka bara på skicka en gång! Det kan ta några minuter beroende på storleken på bifogade filer. När formuläret behandlats får du en bekräftelse på skärmen. Avbryt eller lämna inte denna sida förrän du fått bekräftelsen.