Entré
Dricker vatten

Njut av varma golv

Uponor Hemma
Tappvatten

Friskt dricksvatten

Uponor Hemma

När du renoverar, bygger till eller helt nytt – trygga vattenlösningar med Uponor Hemma

 
Med Uponor Hemma säkerställer vi dina VVS-installationer med ledande produkter och våra certifierade Uponor Hemmainstallatörer. Det är du, din nattsömn och din bostad värd. Det ska vara enkelt och tryggt!

Har du drömmar om det perfekta boendet med nyrenoverade badrum, tillförlitliga rör utan oro för vattenskador eller bara känslan av härligt varma golv? Att följa sin boendedröm innebär ofta en investering. Vi vet, frågorna kan vara många när du ska fatta ett beslut. Vad behöver jag göra? Var hittar jag den bästa installatören? Får jag rätt produkter? 

Att renovera handlar om att få kvalitet i alla delar. Det är inte bara produkterna som ska svara upp mot dina krav utan även den service du får ska vara kvalitetssäkrad.

Kontakta mig

Så här enkelt och tryggt fungerar Uponor Hemma 

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4

Vi hittar rätt installatör åt dig

 
Uponor Hemmainstallatörer hittar du på kartan och även om ditt område inte finns representerat, så får du gärna kontakta oss för vi kan kanske hitta en passande lösning åt dig också – vi utökar kontinuerligt vårt nätverk av pålitliga installatörer.

Uponor finns redan i din vardag

 
Uponor är en internationellt ledande leverantör av lösningar för vatten- och värme. Vi är fokuserade på hållbarhet och brinner för att utveckla ny teknik och för att leverera system som förenklar människors vardag. Med våra lösningar installerade av en Uponor Hemmainstallatör i ditt hus eller lägenhet vet du att grejerna håller och att arbetet är rätt utfört.

Vi hjälper gärna dig som är privatperson

Kontakta Hemma

Öppet alla vardagar under ordinarie kontorstid. Privatpersoner kan använda följande kontaktuppgifter: