Vario fördelarskåp och fördelarskåpsbotten

Vario Fördelarskåp

Uponor lanserar nya fördelarskåp och fördelarskåpsbotten. De nya skåpen är anpassade för att Uponors Golvvärmefördelare Vario PLUS ska passa perfekt och finns i bredderna 550, 850 och 1200 mm med djup 108 mm.

Till skåp med bredden 850 mm finns nu två alternativ på skåpsbotten, anpassade för att installeras med eller utan pumpgrupp.

Vi utökar också sortimentet med ett nytt, större skåp med en bredd på 1200 mm. För detta skåp finns en kombinationsbotten för montage med eller utan pumpgrupp.
Samtliga skåp har ett nytt fördelarfäste som underlättar installationen. Fästet har fri rörelse i höjd och sidled. Det nya fästet möjliggör även montering av fördelaren utanför skåpet, för att sedan enkelt installeras i skåpet.

  • Fördelarskåpet levereras även färdigt med en DIN-skena för montage av Uponor Smatrix Reglercentral.
  • Skåpdörrar levereras nu utan gångjärn och öppnas uppifrån och ut. Låset har myntspår. 
  • Alla bottnar har en ny infästning för skåpet. Bottnarna är försedda med bleck som enkelt viks fast i skåpets bakkant. I framkant fästs botten med skruvar.
  • Skåpsbotten levereras komplett med allt som är nödvändigt för en installation – genomföringar, rör för läckageindikering och skruvar.
  • Själva skåpkonstruktionen utgörs av samma finish och robusthet som tidigare.
Ladda hem informationsblad