Kategoriansvarig Indoor Climate till Uponor

 
Uponor har under många år arbetat med att påverka och utmana branschen genom att ständigt utveckla vårt erbjudande och lansera innovativa och kostnadseffektiva lösningar. Som ett led i detta rekryterar vi nu en Kategoriansvarig för Indoor Climate, som tillsammans med övriga försäljningsteamet ska leda och driva Uponors svenska erbjudande inom detta affärssegment. Är du beredd att anta denna spännande utmaning?

Kategorichef Indoor Climate till Uponor

Vi ser att jobbet kommer innehålla

Du har, tillsammans med global systemägare, ansvar för att äga, underhålla och utveckla Uponors produkterbjudande för den svenska marknaden inom Indoor Climate – Golvvärme och inomhusklimat – där kunderna främst utgörs av grossister, installatörer och husfabrikanter.

  • Att du är uppdaterad på marknadstrender, gör marknadsanalyser och ser nya affärsmöjligheter
  • Internt inom Uponor skapar ditt nätverk både lokalt i Sverige och inom Uponor globalt
  • Genomförande av utbildningar för intern personal
  • Kundmöten
  • Ansvara för att kontinuerligt utvärdera Indoor Climate-portföljen med avseende på funktion, kvalitet, miljö och marknadssituation.

Din bakgrund

Du har någon form av högskoleutbildning i botten kombinerat med några års arbetslivserfarenhet där du kommit i kontakt med våra produkter. Du är trygg i tal och skrift i både svenska och engelska (koncernspråk).

Vem är du?

Du är en person som har lätt för att knyta kontakter såväl internt som externt. Vi ser också att egenskaper som god struktur, metodisk och analytisk passar bra i rollen. Du behöver också vara självgående samt att du trivs i en organisation under förändring.

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder och hade en nettoförsäljning under 2017 på 1,2 billion Euro. Läs gärna mer på www.uponor.se

Låter detta intressant för dig?

Tjänsten är tillsatt