Kategorichef Indoor Climate till Uponor

 
Uponor har under många år arbetat med att påverka och utmana branschen genom att ständigt utveckla vårt erbjudande och lansera innovativa och kostnadseffektiva lösningar. Som ett led i detta rekryterar vi nu en Kategorichef för Indoor Climate, som tillsammans med övriga försäljningsteamet ska leda och driva Uponors svenska erbjudande inom detta affärssegment. Är du beredd att anta denna spännande utmaning?

Kategorichef Indoor Climate till Uponor

Vi ser att jobbet kommer innehålla

  • Att du tar ansvar för att äga, underhålla och utveckla Uponors produkterbjudande för den svenska marknaden inom Indoor Climate – Golvvärme och inomhusklimat - där kunderna främst utgörs av grossister, installatörer och husfabrikanter.
  • Att du är uppdaterad på marknadstrender, gör marknadsanalyser och ser nya affärsmöjligheter
  • Internt inom Uponor skapar ditt nätverk både lokalt i Sverige och inom Uponor globalt
  • Genomförande av utbildningar för intern personal
  • Kundmöten
  • Ansvar för den svenska produktportföljen som omsätter ca 200 mkr

Din bakgrund 
Du har någon form av högskoleutbildning i botten kombinerat med några års arbetslivserfarenhet som produktägare eller som ex projektledare, förvaltare eller liknande från bygg-/fastighetsbranschen. Du är trygg i tal och skrift i både svenska och engelska (koncernspråk).

Vem är du? 
Du är en person som har lätt för att knyta nya kundkontakter och har en god samarbetsförmåga med kollegor. Du är duktig på att identifiera behov hos våra kunder och komma med kreativa lösningar som de själva inte är medvetna om idag. Du vågar ställa krav internt och du trivs i en organisation under förändring. Eftersom rollen är ny så behöver du kunna driva en affär självständigt.

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller via knappen på denna sida senast den 12 maj. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 021-811888.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV?
Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!