Uponor Academy

  • Academy
  • Academyklass
  • Uponor Academy lektionssal

Kunskap ger förtroende och hjälper dig i dina affärer

Vi på Uponor vet hur viktigt det är med kunskap. Kunskap ger förtroende och hjälper dig i dina affärsmässiga relationer.

Uponor Academy finns till för dig som vill ha mer kunskap inom ett eller flera områden där Uponor verkar. Våra utbildningar fokuserar på kunskap kring system för Infrastruktur och VVS samt tillhörande samhällskrav och branschregler. Uponor Academy riktar sig till installatörer, konsulter, grossister, butikspersonal, skolor, hustillverkare och andra aktörer i branschen.

Ju mer kunskap du förvärvar, desto säkrare installationer, bättre lönsamhet och nöjdare kunder får du. Du kommer även att känna att ökad kunskap ger kunderna en tryggare känsla och ett större förtroende för dig och ditt företag!

Här på sidan för Uponor Academy, under "Kursutbud och anmälan", kan du se vilka kurser vi erbjuder och direkt boka in dig och dina kollegor för utbildning. Du kommer även märka att våra mycket populära utbildningar dessutom erbjuds till mycket konkurrenskraftiga priser.


Om du inte hittar lämpligt kurstillfälle så hör gärna av dig till oss på Uponor Academy med en intresseanmälan. Vid bokning av hela grupper finns det också möjlighet att skräddarsy kurstillfällen efter eget behov.
Stäng