Kabelskydd, kabelskyddsrör och delar

  • Tripla

PE- och PVC kabelskydd, kabelskyddsrör och delar för el, kommunikation och data

Uponor Infras lösningar för skydd av kraft-, tele- och fiberkablar omfattar ett stort program inom kabelskyddsrör och kabelskydd, varningsmateriel, brunnar och diverse kabeltillbehör. Kabelskyddsrören tillverkas av PE och PVC.

Uponor Infra kabelskyddsrör används oftast nedgrävda som skydd av kablar till svagström, starkström och alla slag av dataöverföring, t. ex. kabel-TV och telefonnät av koppar och fiberoptik.

Kabelskyddsrörens goda materialegenskaper gör att de tål värme och kyla, slag och stötar. Dessutom är kabelskyddsrören beständiga mot de flesta kemikalier och andra aggressiva vätskor. PE- och PVC-rören har låg vikt och är därigenom enkla att hantera under lagring, transport och installation.

Tripla - kabelskyddsröret med extra säkerhet
Uponor Tripla är Uponor Infras tredje generation av kabelskyddsrör i dimensionerna 110 och 160 mm. Den helt unika rörkonstruktionen gör det möjligt att använda röret till helt normala installationer och till installationer där extra ringstyvhet efterfrågas t.ex vid grund förläggning eller höga trafiklaster. Röret är lätt att hantera och kan utan speciella övergångsdetaljer problemfritt kopplas samman med rör av PVC/PE eller dubbelväggiga rör.

Kontakta oss om du vill veta mer om Uponor Infras Kabelskyddsrör och Kabelskydd!

 

Kontaktformulär

*
*
*
Stäng