Våra lösningar

  • Infra solutions
  • Infra solutions
  • Infra solutions

Smarta lösningar bygger framtidens infrastruktur

Uponor Infra har mer än 60 års erfarenhet av att utveckla och tillverka plaströrsystem för distribution av vatten, avlopp, energi, el, tele och data och vi delar gärna med oss av vår expertis. Förutom att vi har massor av olika rörsystem, anpassade efter olika användningsområden, så erbjuder vi också en rad olika tjänster. Tjänster som gör det möjligt för våra kunder att bygga smarta och kostnadseffektiva lösningar, som kommer att tjäna samhället i många år framöver.

Skräddarsydda brunnar
Vårt sortiment av standardbrunnar uppfyller många behov, men allt som oftast stöter våra kunder på olika typer av utmaningar; Det kan handla om höjd, dimension, anpassning av inlopp och utlopp eller t.ex. behov av lösningar som innehåller pumpar, sandfång eller rening. Vi erbjuder allt ifrån design till specialtillverkning och i vissa fall även fältservice. Genom att optimera och prefabricera en lösning på fabrik sparar man ofta mycket pengar vid installation.

Läs mer om skräddarsydda lösningar här

Standardsystem av rör & delar
Vi leder utvecklingen av plaströrssystem och fokuserar ständigt på att leverera smarta lösningar, tillverkade med hjälp av modern teknologi. Hållbara lösningar med fokus på minsta möjliga miljöpåverkan. Kvalitet och säkerhet är viktiga parametrar i vårt arbete och du som kund skall alltid känna dig trygg med att produkterna är kontrollerade och uppfyller de standarder och krav som utlovas.

    • Unika möjligheter ifrån design till installation

    • Det finns underjordiska utmaningar som inte kan lösas genom standardapplikationer. Installationsvillkor eller särskilda behov kräver unikt designade lösningar. Vi har ett helt team av ingenjörer som endast arbetar med att lösa dessa utmaningar. De är duktiga formgivare och hantverkare som tillsammans bygger alla tänkbara unika lösningar utifrån kundens behov. Resultatet av vår kompetens och långa erfarenhet är ett servicekoncept, Uponor Infra 360° Projektservice… Läs mer
Stäng