Uponor Infra 360° Projektservice

  • Uponor Infra Hav
  • Uponor Infra Marin installation
  • Uponor Infra Flygplats
  • Installation på flygplats

Vi ser det omöjliga som en utmaning

Det finns underjordiska utmaningar som inte kan lösas genom standardapplikationer. Installationsvillkor eller särskilda behov kräver unikt designade lösningar. Vi, på Uponor Infra, har ett helt team av ingenjörer som endast arbetar med att lösa dessa utmaningar. De är duktiga formgivare och hantverkare som tillsammans bygger alla tänkbara unika lösningar utifrån kundens behov. Resultatet av vår kompetens och långa erfarenhet är ett servicekoncept, Uponor Infra 360° Projektservice, där vi erbjuder:

  • Design och beräkningar
  • Skräddarsydda produkter
  • Teknisk support
  • Fältservice
  • Projektledning

Välj själv om du endast vill ha en specialdesignad produkt eller en komplett nyckelfärdig lösning inklusive installation.

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan om du vill veta mer om Uponor Infra 360° Projektservice!

Kontaktformulär

*
*
*

Unik infrakulvert i Linköping

Infrakulvert Linköping Sverige
I Infrakulvert Vallastaden är all underjordisk infrastruktur är samlad på samma ställe - i en 1,8 km lång kulvert. Kulverten innehåller ledningar för inframedier som dricksvatten, spillvatten, fjärrvärme, fjärrkyla, el, fiber och sopsug.
Sobacken 3602

Uponor säkerställer framtidens avloppsrening med Weholite

Sobacken med kraftvärmeverk, avloppsreningsverk och biogasframställning är en viktig del i Borås satsning att göra staden fossilbränselfri. Valet av ledningssystem mellan bassängerna för att rena avloppsvattnet föll på Weholite.

- Att valet föll på Weholite istället för traditionella lösningar med rör i rostfritt eller betong, berodde främst på Weholites stora flexibilitet och enkelhet att arbeta med.

Genom att använda Weholite har de flesta ledningsdelarna kunnat prefabriceras och skräddarsys hos Uponor Infra. På så sätt har man minimerat komplicerade installationsmoment på plats där såväl dåligt väder som besvärliga miljö- och markförhållanden kan försvåra arbetet.

Läs Pressmeddelande


 

Sobacken

Sobacken Borås
Så bidrar Uponor Infra i Borås satsning att göra staden fossilbränslefri.

A designed solution with added value

Sønderborg Forsyning was originally looking for a solution to replace an existing 1,000mm concrete pipeline, but ended up with a designed solution with added value.
Stäng