obitelj Uponor proizvodi

Produkter

Produkter för hållbar och säker infrastruktur

Våra krav blir allt högre på den underjordiska infrastrukturen. En infrastruktur som inte syns men som många tar för given.

  • Vi ska vrida på kranen och ta för givet att få vatten att duscha i och friskt, gott vatten att dricka. Vi ska sätta på datorn och få den snabbaste uppkopplingen. Vi ska ha täckning för våra mobiltelefoner. Vi ska kunna spola på toaletten och veta att spillvattnet transporteras säkert till ett reningsverk.
  • För att åstadkomma detta måste vi välja rätt rörsystem för vår infrastruktur.

Framtidssäkra dig med Uponor Infra!

  • Hållbarhet står högt på agendan på Uponor Infra liksom hos våra kommuner, entreprenörer och konsulter och andra aktörer som arbetar med infrastruktur i Sverige.
  • Att tänka hållbart och långsiktigt är viktigt vid nybyggnation eller renovering av rörsystem.

Förutom att vi har massor av produkter för att framtidssäkra dig så erbjuder vi även en rad olika tjänster. Tjänster som gör det möjligt för våra kunder att bygga smarta och kostnadseffektiva lösningar, som kommer att tjäna samhället många år framöver.

Tips! Ett mycket bra och hållbart alternativ för att framtidssäkra dig med Uponor är Uponor Markavloppssystem Ultra Rib 2, ett registrerat varumärke som är oöverträffat på den svenska marknaden.