Benders_Newspage_Desktop

WehoPuts till Skaraslätten

Benders valde WehoPuts igen!

Familjeföretaget Benders startade 1960 i Edsvära på Skaraslätten. Benders är idag en marknadsledande tillverkare och leverantör av produkter i betong och natursten.

Benders har vid några tillfällen genom åren installerat Uponor Infras WehoPuts Reningsverk och när de nu ska bygga fler fastigheter med kontorsplatser, vid sitt huvudkontor i Edsvära ville man samla allt avloppsvatten till 1 reningsverk, dimensionerat för 200 personer.

Acona Miljöteknik, en samarbetspartner till Uponor Infra, som arbetar över hela Sverige med att serva och besiktiga Uponor Infras reningsverk, WehoPuts och Clean kontaktades av Benders och arbetet med att designa ett reningsverk för 200 personer startade.

Benders hade i starten av projektet tankar på att kontakta en annan leverantör av en liknande lösning, som Uponor Infras men eftersom de redan hade erfarenhet av Uponor Infras reningsverk föll valet på Uponors produkter igen.

Reningsverket är i drift utan några problem sedan i mars 2019, besiktning och service är gjord och Benders är mycket nöjda med sitt val av reningsverk.

Tillbaka till Nyheter