Livet på Uponor

Vi är vänliga och samarbetar med kunder och kollegor

Livet på Uponor

Vi tar ansvar för att uppnå resultat

Livet på Uponor

Vi litar på och respekterar varandra

Allt om eftersträvan

Vår strävan är så enkel som det låter: att se till att alla människor och levande varelser i världen har ren luft och rent vatten. Och vi vill göra det på ett säkert, hälsosamt och hållbart sätt. Det är ambition. Vårt huvudsakliga mål.

Dessutom vill vi göra detta till en levande del av vårt företags kultur: vi vill skapa en miljö som är säker, hälsosam och hållbar och som samtidigt är kul att jobba i.

Vi tycker också om att arbeta i en miljö där vi uppnår, samarbetar och växer. Vi värdesätter verkligen den starka grunden vi har skapat tillsammans.

Möt våra anställda

Möt några av våra anställda och lär dig mer om erfarenheter om att jobba på Uponor.

 

Dominik Präger, Processutvecklingsspecialist, tillverkningsenhet, Tyskland

“Jag gillar verkligen inte att bara sitta på kontoret utan går även ut i fabriken. Det finns nya uppgifter precis varje dag och det är anledningen till att mitt jobb aldrig blir tråkigt. Varje dag är det intressant att komma till jobbet.”
Dominik

Marika Hållander, Uponor Infra

“Det finns passion i vårt team. Vi är engagerade i marknadsföring, i vad vi gör, i Uponor och jag tror att vi alla helt enkelt ser till att göra förändring.”
Marika Hållander

Wes Sisco, Utbildningschef, Kundutbildning, USA

“Mina kollegor här på Uponor, de är inte mina kollegor, de är min familj. Vi är en helhet, bröder, systrar, det är så arbetar vi här. Jag säger alltid om du inte skrattar, så lär du dig inte.”
Wes Sisco
Vi växer tillsammans
Vi växer tillsammans
  • Vi tror att varje anställd har potential att växa och vi tillhandahåller förutsättningarna för att göra det
  • Vi erbjuder möjligheter att lära sig nya saker som hjälper dig att lyckas
  • Vi erbjuder unika karriärvägar
  • Vi erbjuder ledarskapsutveckling
Vi leder människor
Vi satsar på att utveckla vårt ledarskap. Ledarskapets viktigaste hörnstenar är att leda affärer, leda människor och att leda sig själv. Våra värden Connect. Build. Inspire. visas tydligt i vårt ledarskap.
Ledarskap